Skver

Uz par trikova postanite uspešniji!

Autor: infokg.rs
15:04 | Utorak, 03 11 2015

Kada vam na poslu "zabaguje" računar, iskoristićete to za kraću pauzu, ali šta ako ste vi taj koji ne može da se pokrene i obavi zadatak?

Kada osetite da vam ponestaje motivacije i energije za efikasno rešavanje poslovnih obaveza, pokušajte da stepen produktivnosti podignete na viši nivo zahvaljujući ovim savetima.

Naučnici Univerziteta u Melburnu su otkrili da brzo i lako možemo da postanemo produktivniji - samo ako se pridržavamo sledećih pravila.

Gledajte u nešto ZELENO

Napravite pauzu od 40 sekundi i gledajte u prirodu ili nešto zeleno i za čas ćete poboljšati produktivnost i biti spremni za novi zadatak. Definitivno je vreme na kupite mali kaktus i stavite ga na radni sto!

Uz odmaranje očiju posmatranjem zelene boje, iskoristite sledeće savete koji će vam pomoći da brzo poboljšati svoju produktivnost na poslu.

slušanje muzike u kancelarijiPustite MUZIKU

Prema istraživanju Mindlab International, radićete brže uz muziku. Ubrzajte izvršavanje svojih zadataka za 20 procenata slušajući dens muziku.

Pogledajte u sliku svog LJUBIMCA

Istraživanje Univerziteta Hirošima otkrilo je da slika psa može da utiče na psihu njegovog gazde, budući da su utvrdili da gledanje slika ljubimca moćno utiče na koncentraciju i pažnju.

INTERAKCIJA

Psiholozi Univerziteta u Londonu su otkrili da interakcija sa ljudima, u stvarnom ili virtuelnom svetu, izaziva vašu memoriju i tera vaš mozak da bude spretniji.
Počnite najbolje od svojih nepročitanih mejlova.