SkverFoto: Keramika Jovanović

Velika jesenja akcija na kabine i paravane brenda “Keramika Jovanović“

Autor: InfoKG
15:50 | Petak, 24 09 2021

“Keramika Jovanović” realizovaće od 27. do 30. septembra večliku jesenju akciju, tokom koje će  kabine i paravani njihovog brenda biti na popustu od 20 odsto, bez obzira na način plaćanja.

Svako od nas zaslužuje određeni kutak, koji će nakon napornog radnog dana, poslovnog putovanja i raznih svakodnevnih stresova, pružiti trenutke potpunog opuštanja i relaksacije.

Savremeni stilovi, moderni elementi i veliki broj kombinacija, uz stručan savet ili projekat, od kupatila mogu načiniti unikatnu prostoriju koja pruža potpuni ugođaj za preko potrebne trenutke opuštanja, okrepljenja i uživanja. Predstavnici ovakvih elemenata su tuš paravani i tuš kabine, koji su posebno praktični za manja kupatila, kada nedostaje prostor za postavkom klasične kade. Kada je kupatilski ambijent dovoljno prostran možete ga opremiti i kadom i kabinom ili paravanom.

Stakla koja ulaze u sastav paravana i tuš kabina našeg brenda su kaljena, zaštićena sa unutrašnje strane od zadržavanja kamenca iz vode, providna, dim crna ili u boji bronze – kod određenih modela. Debljina stakla je od 4 do 8mm.

Ovom prilikom svim kupcima u periodu od 27. do 30. septembra odobravamo popust u iznosu od 20% bez obzira na način plaćanja.

Posetite naš salon u Žirovnici i odaberite model tuš kabine ili paravana po meri svog kupatila i u skladu sa sopstvenom životnim stilom.

Pre toga na zvaničnoj stranici www.keramikajovanovic.rs možete se informisati o modelima i cenama ponuđenih modela. 

*Promo

Galerija slika