SkverFoto: Idealno.rs

Volite da kupujete? Idealno.rs ne smete da preskočite!

Autor: InfoKG
10:10 | Sreda, 05 12 2018

Bez obzira da li kupujete novu odeću i obuću ili prenosni računar, sigurni smo da baš kao i mi, uvek razmišljate kako da dobijete najveću vrednost za iznos koji planirate da potrošite. Otkrijte kako vam Idealno.rs, portal specijalizovan za pretraživanje i upoređivanje ponuda svih srpskih veb prodavnica može da uštedi vreme i novac i postane vaša prva misao pre kupovine! 

Idealno.rs je vodeći srpski portal za uporednu kupovinu koji će vam olakšati sve faze kupovine – od istraživanja proizvoda, provere karakteristika i izgleda proizvoda te ponuda i cena u veb prodavnicama. Potpuno besplatno na Idealno.rs se u svakom trenutku mogu proveriti ponude svih proizvoda u svim veb prodavnicama. 

Upravo zahvaljujući Idealno.rs, vodećem srpskom portalu za uporednu kupovinu i praćenje ponuda najrazličitijih veb prodavnicama nećete morati dugo da tražite. Sada na jednom mestu možete sve da pregledate i uporedite i donesete informisanu i pametnu odluku o kupovini.

Uporedi isti proizvod u ostalim veb prodavnicama i uštedi

Interaktivna početna stranica portala Idealno.rs omogućava brz pregled sezonskih proizvoda i trenutno najpopularnijih ponuda u veb prodavnicama. Potrošačima je na raspolaganju pametna tražilica koja će dovesti do najboljih ponuda u pouzdanim veb prodavnicama. 

Na početnoj stranici prikazani su i saveti za kupovinu, a redovno se izmenjuju i aktuelni akcijski katalozi i letci najpopularnijih prodavnica i supermarketa. Osim 12 glavnih kategorija proizvoda, poput Audio & video kategorije, koje vam omogućuju jednostavno, brzo i povoljno pretraživanje proizvoda, tražene ponude možete da pretražite i prema omiljenim brendovima ili pouzdanim veb prodavnicama u kojima se prodaju. 

Dodatni je plus što sve proizvode unutar pojedine potkategorije možete da pregledate prema njihovim karakteristikama, popularnosti ili prema ceni

Čak i kada ste u pokretu i trebate brze i pouzdane informacije o cenama ili karakteristikama proizvoda sve to možete da pregledate i pratite na mobilnom telefonu ili tabletu jer je celi portal u potpunosti prilagođen i mobilnom pretraživanju. Dodatni je plus, ako Idealno.rs otvorite na mobilnom telefonu, što u prodavnici možete da skenirate barkod proizvoda i na brzinu otkrijete ponude i cene skeniranog proizvoda u svim veb prodavnicama. 

Jednostavnim koracima do najpovoljnijih ponuda

Korišćenjem Idealno.rs štedite vreme u pretraživanju ponuda, ali i popriličnu svotu novca, a kako bi znali da iskoristite sve što vam portal nudi, ovo su ključne funkcionalnosti koje biste trebali da koristite već kod sledeće kupovine. 

•    Instalirajte besplatni Google Chrome dodatak1-2-3 Kupovina sa Idealno.rs kako bi pretražujući Google videli najbolje ponude u domaćim veb prodavnicama
•    Uporedite proizvode koji vam se najviše sviđaju – izabrane modele uporedite prema njihovim karakteristikama i izaberite modele koji će odgovarati svim tvojim potrebama.
•    Dodajte u listu – sačuvajte sve proizvode koje želite i koji vam se sviđaju i dodajte ih na svoju listu za kupovinu. 
•    Proverite savete i vodiče za kupovinu – pročitajte sve savete i vodiče koji će vam pomoći u izboru proizvoda po vašoj meri

Svi aktuelni akcijski katalozi u digitalnom obliku

Pretraživanje kataloga jedna je od najomiljenijih funkcionalnosti potrošača portala Idealno.rs. Na stranici katalozi.idealno.rs mogu se pregledati svi aktuelni katalozi i letci supermarketa, robnih kuća, trgovina, čak i katalozi proizvoda najpoznatijih brendova. 

Svi aktuelni katalozi i letci mogu se pretraživati uz pomoć brze tražilice koja će izdvojiti sve kataloge u kojima se spominje traženi proizvod. Osim uštede vremena, živaca i novca, zahvaljujući digitalnim katalozima sve važne informacije su u svakom trenutku samo jedan klik od vas.

Zašto potrošači obožavaju Idealno.rs?

Ono što razlikuje prosečne od genijalnih onlajn servisa je da potonjima polazi za rukom da na jednom mestu udovolje svim vašim zahtevima i omoguće vam pristup baš svim informacijama – u ovom slučaju, informacijama koje vam pomažu da donesete – pametne kupovne odluke! 

Idealno.rs spremno zadovoljava sve rastuće potrebe kupaca koji žele da dobiju proverenu i pouzdanu informaciju o ponudama u veb prodavnicama i koji žele da provere cene proizvoda pre nego što se odluče na kupovinu. Na svojim stranicama, prikazuje više od 500.000 proizvoda iz gotovo 300 veb prodavnica iz cele Srbije.

Idealno.rs je deo grupacije Ceneje, koja upravlja najvećim regionalnim portalima za uporednu kupovinu – slovenskim Ceneje.si, hrvatskim portalom Jeftinije.hr, kao i bosanskim portalom Idealno.ba. Time je potrošačima u regiji omogućeno da putem interneta, čak i na mobilnim uređajima, svakodnevno upoređuju više od 2 miliona aktivnih ponuda iz skoro 1.000 veb prodavnica

*PR tekst