Skver

Vrelo leto u Woodlandu uz najveće regionalne zvezde

Autor: Branko Vukašinović
12:00 | Ponedeljak, 15 06 2020

Woodland Resort na Šumaričkom jezero tokom leta organizovaće veliki broj koncerata najvećih regionalnih zvezda, među kojima su Saša Matić, Jelena Karleuša, Toni Cetinski, Slađa Allegro, Dženan Lončarević, Aca Lukas, kao i manifestacije Kragujevčani za Kragujevčane i Porodični dan i još mnogo jedinstvenih događaja. Iz   Woodland Resort pozivaju građane iz cele zemlje da leto provedu u ovom turističkom kompleksu gde su im na raspolaganju dva bazena, restoran, ali i moderni smeštajni kapaciteti. 

Korona virus nas je u prethodnim mesecima, između ostalog, i fizički odaljio, ali i sada kad se situacija sa epidemijom smiruje, stručnjaci preporučuju da leto, ipak, provedemo u našoj zemlji. Ponuda za odmor, druženje, zabavu i provod u Srbiji je mnogo, ali se možda jedna izdvaja od svih, a to je Turistički kompleks Woodland Resort u Kragujevcu, gde sve to objedinjeno na jednom mestu. Građani Srbije su u prilici da na ovom mestu, inspirisanom prirodom, ljudima i ljubavlju, koje se nalazi na samo 200 metara od Šumaričkog jezera, uživaju u brojnim sadržajima.  

Kako Kragujevčanima, ali i posetiocima iz drugih gradova, tokom leta ništa ne bi nedostajalo, Woodland Resort će u narednom periodu organizovati veliki broj koncerata najvećih regionalnih zvezda, među kojima su Saša Matić, Jelena Karleuša, Toni Cetinski, Slađa Allegro, Dženan Lončarević, Aca Lukas, kao i manifestacije Kragujevčani za Kragujevčane i Porodični dan, ali i još mnogo jedinstvenih događaja. 

Koncertnu sezonu u Woodland Resort-u otvoriće Saša Matić 27. juna, tokom jula planirani su nastupi Jelene Karleuše, Tonija Cetinskog, Slađe Allegro, a u avgustu Dženana Lončarevića i Ace Lukasa. Međutim, tu ovom spsku nije kraj, s obzirom na to da će biti proširen.

Uz sve navedene događaje, posetiocima ovog turističkog kompleksa na raspolaganju su dva bazena, restoran, ali i moderni smeštajni kapaciteti. Obezbeđeni su besplatni parking i internet. 

Iz Woodland Resort-a pozivaju građane iz cele Srbije da ih posete i uživaju u sadržajima koje su pripremili za letnju sezonu, jer će, kako obećavaju, tokom leta svakodnevno organizovati razne događaje sa ciljem da se posetioci što bolje provedu na ovom mestu. 

*Promo

Galerija slika