Skver

WOLT STIŽE U SRCE ŠUMADIJE: Od sada Wolt dostavlja i u Kragujevcu

Autor: InfoKG
10:00 | Ponedeljak, 06 09 2021

Kompanija Wolt, inovator na tržištu dostave, širi svoju mrežu usluga, partnera i gradova u kojima je prisutna. Nakon uspešnog ulaska na srpsko tržište, kroz prisustvo u svim većim gradovima, Beogradu, Subotici, Pančevu i Nišu, došao je red i na Kragujevac. Stanovnici najvećeg grada u centralnoj Srbiji od sada imaju Wolt uslugu dostupnu na klik, a tokom promo perioda dostava je besplatna za sve Kragujevčane. Pored restoranske hrane, korisnici Wolta mogu da poruče i namirnice iz marketa, piće, meso, slatkiše, kokice-grickalice i knjige. Sve to im stiže u najbržem roku od 30 minuta, pravo do ulaznih vrata.

Na Woltu je moguće praćenje porudžbine zahvaljujući geolokaciji, pa korisnici uvek znaju gde se tačno i u kom trenutku nalaze srdačni dostavljači. Plaćanje je moguće izvršiti kešom ili karticom, online. Za plaćanje preko interneta se koriste najjači sistemi zaštite i tehnologije koje se koristi i prilikom direktnog plaćanja karticom na mestu prodaje, tako da je sigurnost zagarantovana. Pored beskontaktnog plaćanja dostupna je i opcija beskontaktne dostave, ukoliko zbog korone korisnik ne želi da ima direktan kontakt sa dostavljačem.

U slučaju da Wolt ne ispuni neki od zahteva, na raspolaganju je Wolt lokalni korisnički servis i podrška koja odgovara na sva pitanja u roku od 30 sekundi. Njihov zadatak je da odgovore na sve nedoumice ili pak refundiraju troškove u slučaju da porudžbina kasni, što je zaista redak slučaj.

Trudimo se da osluškujemo potrebe korisnika i omogućimo im što bolju uslugu i što veći aosrtiman proizvoda. Mreža se stalno širi, jer to je jedini put da što veći broj ljudi dođe u kontakt sa aplikacijom. Tansformišemo način na koji korisnici dolaze do proizvoda koji su im potrebni i pozicioniramo Wolt kao kompaniju koja nudi jedinstvenu uslugu, različitu od tradicionalne dostave ili ostalih aplikacija za dostavu hrane. U želji da što većem broju Kragujevčana omogućimo da testiraju aplikaciju, nudimo im besplatnu dostavu tokom promo perioda”, rekao je Nenad Mijatović, Wolt menadžer za partnertsva sa restoranima.

O kompaniji

Wolt, jedna od svetski vodećih aplikacija za dostavu hrane, namirnica, i mnogobrojih drugih proizvoda i usluga, ne prestaje da širi svoju mrežu po celom svetu i Srbiji. Wolt ima preko 10 miliona registrovanih korisnika, i više od 30.000 poslovnih partnera. Wolt usluge su trenutno dostupne u preko 100 gradova, a u planu je da se u narednim mesecima omogući korišćenje ove aplikacije i u drugim gradovima Srbije. 

*Promo

Galerija slika