Skver

Za ljubav ne treba puno novca

Autor: infokg.rs
22:00 | Utorak, 09 02 2016

Svaki dan je idealan da pokažete nekom koliko ga volite! Obradujte vašu voljenu osobu i provedite vaš savršeni dan u nekom od najromantičnijih mesta Srbije. Za ovaj put trebaće vam malo novca, malo vremena i dosta ljubavi!

Spa užitak u Vrnjačkoj Banji

Sa lepo uređenim vilama, prostranim parkovima i bazenima sa lekovitom vodom, Banja je idealno mesto za romantični beg udvoje. Priuštite sebi i voljenoj osobi spa užitak po vašoj meri, prošetajte se do Kopaonika i „zaključajte“ svoju ljubav na poznatom Mostu ljubavi!

Romantični salaši

Zbog ušuškanog ambijenta i hrane koja ima miris i ukus bakine kuhinje, salaši nude odmor i užitak daleko od gradske vreve! Svaki salaš u Vojvodini ima neku svoju priču, nešto po čemu je prepoznatljiv i jedinstven. Ponađite onaj koji vama odgovara i uživajte u dugim šetnjama i jahanju konja kroz nepreglednu ravnicu.

Vikend na Zlatiboru

Povedite romantični vikend u toplom ambijentu planinske kućice na Zlatiboru dok ispijajući šolju omiljenog čaja uživate u februarskom pajzažu. Napolju vas čeka prava avantura, uređene staze gde možete uživati u zimskim sportovima, dok vam je uveče na raspolaganju veliki broj mesta za izlazak.

Posetite Novi Sad

Jedinstvena arhitektura i uređeni parkovi čine Novi Sad jednim od najlepših i najromantičnijih gradova Srbije. Ovde je nezaobilazna poseta Petrovaradinskoj tvrđavi, gde možete popiti kafu i uživati u prelepom pogledu na grad. Ukoliko vas šetnja gradom umori, veče uz trubače i domaću kuhinju će vas sigurno oraspoložiti.

Večera uz čašu vina

Ako razmišljate gde da provedete Dan zaljubljenih i u vašim zamislima vidite dosta prepreka, mi vam preporučujemo da se pridržavate klasike. Romantična večera uz čašu crnog vina u nekom malom, ušuškanom restoranu biće pun pogodak da nekom pokažete koliko vam je do njega stalo.