SkverFoto: Ilustracija

Za sve popravke u vašem domu - Kućni majstor Kragujevac

Autor: InfoKG
17:00 | Petak, 31 07 2020

Tuš kabina pušta vodu, pokvario se bojler, zapušila se slavina, pregoreo osigurač, zaključala se brava... To su samo neki od problema koji su se sigurno svima nama nekada desili, a da se u datom trenutku nismo mogli setimo koga bi za to mogli da pozovemo da reši. 

Međutim, od nedavno je u našem gradu počela sa radom firma Kućni majstor Kragujevac, koja vam može rešiti sve kvarove u vašem domu.

Od zamene slavine, ventila, lavaboa, bojlera, osigurača, fidove sklopke, lustera, do povezivanja veš i sudo mašine, šporeta, pa i obijanja zaključane brave i tiplovanja visećeg dela. Bukvalno sve što je potrebno da bi ste bez problema funkcionisali u vašem domu radi Kućni majstor Kragujevac.

Ukoliko želite da Kućni majstor Kragujevac reši neki od problema sa instalacijama u vašm domu, možete ga kontaktirati pozivom na broj telefona 064/42-63-327 ili posredstvom Instagram profila kucnimajstorkg.

Cena dolaska na poziv je 1.000 dinara, a odlazak po potreban materijal je 300 dinara. Cene usluga u zavisnosti od iste kreću se u rasponu od 300 do 1.500 dinara.

Kućni majstor Kragujevac dostupan je građanima svakog dana od 9 do 17 časova.

*Promo