Skver

Zalagaonica Fast & Easy otvorila još jednu poslovnicu: Brzo i lako do novca, uz zagarantovanu diskreciju

Autor: Jovana Mladenović
12:00 | Sreda, 12 07 2017

Zalagaonica Fast & Easy, pored poslovnice u ulici Vojvode Putnika 51/3, otvorila je još jednu, na Maloj Vagi, u ulici Kneza Mihaila 56. 

Zalagaonica Fast & Easy mesto je gde možete odmah dobiti novčane pozajmice na osnovu zaloga vaših dragocenosti, uz punu diskreciju i pravnu sigurnost.

U zalog se prima veliki broj predmeta, od plemenitih metala poput nakita i satova, preko antikviteta i umetničkih slika, eletronike, motornih vozila...

Visina novčane pozajmice zavisi od vrednosti zaloga. Dragocenosti se čuvaju u sefovima zvaničnih renomiranih banaka, te je sigurnost založenih predmeta je zagarantovana.

Ugovori o pozajmici sklapaju se na 30 dana i mogu se obnavljati mesečno ukoliko niste u mogućnosti da u dogovorenom roku vratite iznos pozajmice uvećane za iznos troškova čuvanja zaloga. Takođe, moguće ih je raskidati na pola meseca. Pre samog potpisivanja ugovora i dogovora o iznosu pozajmice, stručnjaci vrše procenu predmeta koje je deo zaloga.

Ukoliko želite da preuzmete Vaše dragocenosti potrebno je dan ranije najaviti podizanje zaloga.

Zalagaonice se nalaze u Kragujevcu u ulici Vojvode Putnika 51/3 i ulici Kneza Mihaila 56 na Maloj Vagi. Radnim danima u Zalagaonicu možete doći od 9 do 17 sati, a subotom od 9 do 14 časova. 

Detaljnije možete pročitati OVDE.  

PR tekst