SportFoto: Facebook/Badminton klub Ravens KG

Badminton klub “Ravens KG” osvojio 10 medalja u Beogradu (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
13:00 | Utorak, 14 05 2019

Članovi Badminton kluba “Ravens KG” osvojili su 10 medalja, četiri srebrne i šest bronzanih, na Prvenstvu Srbije za juniore u Nacionalnom trening centru u Beogradu. Najuspšeniji iz kragujevačkog kluba bio je Aleksandar Jovičić koji je osvojio tri medalje, srebrnu i dve bronzane.

Srebrna odličja pripala su Luki Miliću, Igoru Jovanoviću, Aleksandru Jovičiću i Relji Miliću. Bronzom su se okitili Aleksandar Jovičić i to sa dve medalje, dok su po jednu osvojili Marta Ilić, Petar Gordić, Lana Dramićanin i Stefan Maksimović. 

Član Badminton kluba “Ravens KG” Luka Vujošević je na debitantskom nastupu u konkurenciji najboljih srpskih juniora pružio svoj maksimum, ali nije uspeo da se kvalifikuje u polufinale konkurencije igrača do 15 godina starosti. 

Na Prvenstvu Srbije za juniore u Nacionalnom trening centru u Beogradu ulestvovalo je 76 igrača, a od toga je devetoro Kragujevčana. Iz Badminton kluba “Ravens KG” poručuju da su zadovoljni postignutim rezultatima na takmičenju, jer je, kako kažu, prikazan napredak u igri i dodaju da je malo nedostajalo da i medalje budu još sjajnije.

Galerija slika