SportFoto: BK Radnički

Biciklista Radničkog Bojan Manojlović trijumfovao u Crnoj Gori

Autor: InfoKG
13:00 | Petak, 11 09 2020

Biciklista Radničkog Bojan Manojlović trijumfovao u elitnoj kategoriji na trci ’’Durmitor Downhill Adventure’’ na Žabljaku, dok je njegov klupski kolega Marko Pavlović osvojio drugo mesto u masters kategoriji.  

Članovi Biciklističkog kluba “Radnički” nastavili su da ostvaruju dobre rezultate na takmičenjima. Naime, na petoj po redu trci ’’Durmitor Downhill Adventure’’ na Žabljaku osvojili su zlatnu i srebrnu medalju. Najsjajnije odliče pripalo je Bojanu Manojloviću u elitnoj kategoriji, dok se srebrom okitio Marko Pavlović u konkurenciji mastersa. Na ovom takmičenju u elitnoj kategoriji učestvovao je i njihov klupski kolega Nenad Miljojković koji je osvojio pet mesto.  

"Ponosan sam na naše vozače i trenera Pavlovića. Sledeće takmičenje očekuje nas na Kopaoniku, vozićemo MTB maraton i nadamo se novim lepim vestima", izjavio je prvi čovek Biciklističkog kluba Radnički, Aleksandar Marić. 

Inače, biciklisti Radničkog su trijumfovali i prošle nedelje na takmičenju na Kopaoniku na kom su osvojili četiri medalje, tri zlatne i jednu bronzanu. Naime, u elitnoj kategoriji Bojan Manojlović je osvojio zlato, a Vladimir Potrić bronzu. Juniorka Iva Pavlović se okitila najsjajnijim odličjem na ovom takmičenju, a trener Marko Pavlović zlatom u masters kategoriji.