SportFoto: Facebook/Badminton klub Ravens KG

Članovi Badminton kluba “Ravens KG” osvojili šest medalja u Kruševcu

Autor: Branko Vukašinović
15:00 | Petak, 15 03 2019

Članovi Badminton kluba “Ravens KG” osvojili su šest medalja, pet srebrnih i bronzanu, na Juniorskom kupu “Kruševac 2019”. 

U singlu su srebrne medalje osvojili Aleksandar Jovičić i Relja Milić. U dublu srebro je pripalo Aleksandru Jovičiću i Igoru Jovanoviću, kao i Relji Miiću koji se nastupao sa Vukom Dimitrijevićem iz Badminton kluba “Fanatik”. Bronzom se u dublu okitio Stefan Maksimović koji je nastupao sa Danilom Jankovićem iz Badminton kluba “Clear” iz Beograda.  

Igrači našeg kluba potvrdili visoku klasu na Juniorskom Kupu "Kruševac 2019" a iznenađenje nam je priredio sjajni Aleksandar Jovičić koji je u meču 1/2 finala muškog singla za igrače do 17 godina savladao starijeg kolegu iz reprezentacije Mihajla Tomića osvajača brojnih medalja na evropskoj sceni i time dokazao ogroman potencijal na svom debitantskom nastupu u ovoj starosnoj konkurenciji. Takođe, i Relja Milić je plasmanom u finale konkurencije igrača do 13 godina predstavio svoj potencijal i opravdao poziciju u reprezentaciji Srbije”, saopštili su iz Badminton kluba “Ravens KG”. 

Na ovom takmičenju su iz Badminton kluba “Ravens KG”, pored dečaka, nastupale su i Lana Dramićanin, Petra Gordić, Ema Novaković i Teodora Vitković, koje, nažalost, nisu uspele da se domognu medalja.