Sport

Dejan Dašić pobednik Memorijala “Dragoslav Jakovljević – Babea” (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
14:00 | Ponedeljak, 18 09 2017

Pobednik Memorijalne revije “Dragoslav Jakovljević – Babea”, treće po redu, posvećene jednom od najboljih boksera Srbije svih vremena, je Dejan Dašić iz Bokserskog kluba “Radnički”. Najperspektivnija bokserka turnira bila je Tamara Kenjić iz Bokserskog kluba “Lukač”, koja je osvojila pehar “Stevan Ljubomirović Ciga”.

Memorijalna revija “Dragoslav Jakovljević – Babea” održana je proteklog vikenda na košarkaškom terenu u Velikom parku u organizaciji Bokserskog kluba “Lukač”. Na takmičenju, koje je organizovano u okviru šestog kola Regionalne bokserske lige Šumadije, učestvovalo je petnaestak klubova iz cele Srbije. 

Zadovoljan sam kako je protekao turnir i zahvalan sam RSG media grupi na podršci koju su nam pružili u organizaciji turnira. Ovogodišnji Memorijal “Dragoslav Jakovljević – Babea” organizovali smo na košarkaškom terenu u Velikom parku, jer su se upravo na tom mestu nekada organizovala bokserska takmičenja”, izjavio je za InfoKG Vojislav Lukačević Lukač.  

Iz Bokserskog kluba “Lukač” najavljuju da će sledeće godine Memorijalna revija “Dragoslav Jakovljević – Babea” biti međunarodnog karaktera, jer je plan da, pored domaćih, učestvuju i bokseri iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Rusije.

Galerija slika