SportFoto: fkradnicki.com

DERBI na “Čika Dači”: Radnički 1923 protiv Novog Pazara

Autor: InfoKG
15:00 | Petak, 11 10 2019

Fudbaleri Radničkog 1923 u utakmici 14. kola Prve lige Srbije dočekuju ekipu Novog Pazara. Meč je na programu u nedelju, 13. oktobra, od 15 časova na stadionu “Čika Dača”.  

POLICIJA SNIMA NAVIJAČE
Kragujevačka policija će snimati kamerama i fotografisati učesnike fudbalske utakmice Prve lige Srbije između ekipa Radničkog 1923 i Novog Pazara. 
Iz ovdašnje Policijske uprave apeluju na sve posetioce da sportski i korektno bodre klub za koji navijaju. Protiv onih koji budu vršili krivična dela ili narušavali javni red i mir, biće preduzete sve zakonom propisane mere.

Novi Pazar je jedna jako dobra i kvalitetna ekipa, koja u svojim redovima ima par iskusnih superligaških igrača. U usponu su forme, igraju jako dobro i nisu slučajno u gornjem delu tabele. Za nas je svaka utakmica podjednako značajna, ali mislim da bi nam pobeda protiv Novog Pazara omogućila da krenemo ka vrhu tabele, gde nam je i mesto. To neće biti lak zadatak, ali imamo veliku želju i motiv, tako da ćemo pružiti svoj maksimum u nastojanju da uzmemo sva tri boda”, izjavio je za klupski sajt Uroš Vidović.   

U Radničkom 1923 očekuju da će ih veliki broj navijača podržati na ovo meču na stadionu “Čika Dača”. 

Znamo da smo lošije startovali, ali radimo dobro, atmosfera u ekipi je odlična i nadamo se boljim rezultatima u nastavku sezone. Pozvao bih sve naše navijače da dođu na stadion u nedelju i pruže nam podršku, a mi ćemo se boriti do zadnjeg atoma snage, kako bismo ih obradovali pobedom”, rekao je Vidović. 

Cena ulaznice za utakmicu 14. kola Prve lige Srbije na kojoj će na stadionu “Čika Dača” snage odmeriti “Radnički 1923” i “Novi Pazar” je 200 dinara.