SportFoto: SPD Radnički - arhiva

Derbi sa Dinamom za povratak na pobednički kolosek

Autor: InfoKG
16:00 | Petak, 31 03 2023

Oba rivala su pretrpela poraze u prošlom kolu i priliku da se iskupe će imati u utakmici 22. kola Arkus lige sutra, 1. aprila, kada će u jednom od derbija kola, rukometaši Radničkog ugostiti Dinamo iz Pančeva, ekipu sa kojom već godinama vode ljute bitke i igraju neizvesne utakmice do samog kraja, a ujedno imaju i šansu da im se revanširaju za poraz u jesenjem delu šampionata, kada su Pančevci u duelu u kome je viđeno mnogo golova, slavili rezultatom 35:32.

"U goste nam dolazi stari rival, ekipa Dinama koja je visoko pozicionirana na tabeli i koja i ove sezone gaji najviše ambicije. Kod njih je došlo do smene trenera i znamo da na parket hale Jezero dolaze da se pokažu u novomruhu, željni pobede. Ovo će biti odlična šansa da popravimo utisak nakon poraza u Beogradu i sačuvamo oreol nepobedivosti na svom terenu. Svi smo jako motivisani da dva boda ostanu u Kragujevcu, uz odličnu podršku sa tribina od koje očekujemo da nam pruži dodatnu snagu i da nam neophodni vetar u leđa", najavio je duel sa Dinamom, juniorski reprezentativac iz redova domaćina Boško Stanisavljević.

Početak utakmice je zakazan za 17 časova, a sudijski par čine Ivan Mošorinski iz Novog Sada i Aleksandar Pandžić iz Zrenjanina. 

I na ovoj utakmici ulaznica će biti SMS poruka 1431 na 3030 za pomoć u lečenju naše Milice Lisice.

Izvor: SPD Radnički