SportFoto: Arhiva

Dupli program u hali “Jezero”: Rukometašice dočekuju Pančevo, rukometaši Priboj

Autor: Branko Vukašinović
12:30 | Petak, 27 09 2019

Kragujevčane sutra u hali “Jezero” očekuje dupli rukometni program, s obzirom na to da u utakmicama drugog kola Super B lige Srbije, rukometašice Radničkog od 17 časova dočekuju ekipu Pančeva, a rukometaši će od 19 časova odmeriti snage sa timom Priboja.  

Kragujevčanke će nakon trijumfa nad ekipom Kučeva, dočekati ekipu Pančeva. Meč je na programu sutra od 17 časova u hali “Jezero”. Na utakmici će pravdu deliti  sudijski par Marko Sajič i Branko Milekić iz Beograda.

Nakon prvog kola i startne pobede, u kome smo ubedljivo savladale ekipu Kučeva, veoma smo motivisane i samouverene. Ovog vikenda ćemo ugostiti odličnu i iskusnu ekipu Pančeva sa kojom smo i prethodne sezone  igrali neizvesne utakmice. Nama igračicama je, pored primarnog cilja kluba za ulazak u viši rang, intencija i da od hale Jezero stvorimo neosvojivu tvrđavu. Taj put će biti težak, a sledeća stanica su upravo Pančevke koje će biti tvrd orah, ali ako ponovimo igru i zadržimo nivo agresivnosti koji nas je krasio protiv Kučeva, mislim da će bodovi ostati u Kragujevcu. Pozvala bih naše navijače da dođu i da nas podrže u tom pohodu”, najavila je predstojeću utakmicu kapiten Radničkog, Tijana Petrović.

Nakon žavršetka ove utakmice, na parketu hale „Jezero“ sutra od 19 časova rukometaši Radničkog će se sastati sa ekipom Priboja. Na meču će suditi Bojan Dauti i Uroš Minić iz Beograda.

Ohrabreni dobrim startom na početku sezone i pobedom nad ekipom Topličanina, željno isčekujemo da se dokažemo pred domaćom publikom. Bićemo domaćini uvek neugodnoj ekipi iz Priboja, koja pored duge tradicije ima i jako talentovanu ekipu. Verujem da ćemo jakom odbranom i spremnošću valorizovati dvomesečne pripreme, opravdati ulogu favorita i proslaviti pobedu sa našim kolegnicama iz ženske ekipe“, izjavio je kapiten Radničkog, Miloš Stevanović. 

Iz Rukometnog kluba Radnički pozivaju Kragujevčane da u što većem broju dođu sutra u halu “Jezero” i bodre naše rukometašice i rukometaše.