SportFoto: AdmiralBet

Ekonomac brani domaći teren za produžetak serije, Loznica napada titulu

Autor: InfoKG
11:00 | Subota, 27 05 2023

Finalna serija Prve Futsal lige Srbije se nastavlja u nedelju 28. maja u Kragujevcu, kada će od 20 časova Ekonomac ugostiti Ljuboviju, aktuelnog šampiona države. Lozničani su u prvom meču, odigranom u subotu, slavili sa 5:2, a u drugom, mnogo neizvesnijem, uspeli su da trijumfuju sa 4:3 i dođu na pobedu od odbrane naslova prvaka. 

Trenutan rezulat u seriji je 2:0 u korist Loznice, a finalna serija se sada seli u Kragujevac gde se igraju dve utakmice u hali “Jezero”. Ukoliko Loznica pobedi još jednom vraća se kući sa peharom, a ako Ekonomac bude uspešniji u oba susreta onda se peta, odlučujuća utakmica igra u “Lagatoru”. Lozničani se nadaju da će sve biti rešeno u Kragujevcu, ali ne bi bilo iznenađenje ni da Ekonomac uzvrati ‘’udarac’’ jer je reč o dve odlične ekipe koje su se zasluženo našle u borbi za šampionski pehar. 

Publika će u nedelju u prepunoj hali “Jezero” sigurno uživati u atraktivnim potezima i efektnim golovima, a da zabava bude na još bolja, potrudila se kompanija AdmiralBet, oficijelni beting partner najtrofejnijeg srpskog futsal kluba, KMF Ekonomac. Naime, kladionica AdmiralBet je spremila
nekoliko aktivnosti za publiku koje će se održati pre i tokom same utakmice. Jedna od tih aktivnosti je gađanje prečke sa će ljubitelji futsala, kao i sporta uopšte, imati priliku da pogode prečku iz 3 pokušaja i osvoje 20.000 dinara. Pored toga, nekoliko srećno izvučenih učesnika iz publike će moći da gađaju gol sa različitih udaljenosti, što im može doneti 1000, 3000 ili 5000 dinara, dok će promoterke deliti i veliki broj promo materijala. 

Imali smo prilike da uživamo u sjajnom futsalu tokom čitavog plej-ofa, ali nas sada očekuje kulminacija sezone, a s obzuirom da je ulog titula šampiona Srbije, očekuje nas vatrena atmosfera i lavina emocija. Da li će Ekonomac uspet da utopi aktuelne šampione u “Jezeru”, ili će Loznica uspeti da odbrani titulu? KMF Ekonomac će uz podršku svog beting partnera AdmiralBeta učiniti sve da dođe do 12. titule prvaka Srbije, što uz huk sa tribina i majstore futsala i ne deluje toliko nemoguće, jer ako neko može da prekrene zaostatak od 2:0 u finalnoj seriji, onda je to Ekonomac. 

*Promo