SportFoto: KMF Ekonomac

Finale pre finala - Ekonomac izvukao Loznicu (FOTO)

Autor: InfoKG
18:30 | Sreda, 05 04 2023

Kragujevački Ekonomac će u polufinalu futsal Kupa Srbije odmeriti snage sa braniocem trofeja i aktuelnim prvakom, Loznicom grad 2018. To je odlučeno žrebom održanim u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije na Terazijama.

Sa jedne strane nismo imali sreće, dobili smo najjačeg mogućeg protivnika, koji je svakako i prvi favorit takmičenja. Opet, sa druge strane, mislim da smo u ovoj sezoni pokazali da možemo da se ravnopravno nosimo i sa jednim ovakvim rivalom, kakav je Loznica. Još uvek je u sećanju nedavni duel u našem "Jezeru", kada smo u poslednjih 30 sekundi ostali bez pobede, ali je sama utakmica zadovoljila celokupnu futsal javnost Srbije. Želimo trofej i na putu do njega nema lakih protivnika, imaćemo prednost domaćeg terena i verujem veliki broj navijača kao podršku sa tribine, a iznad svega formu naše ekipe, koja je u konstantnom usponu”, istakao je prof. dr Petar Veselinović, čelni čovek Ekonomca. 

Drugi par činiće Beogradski FON i Bečej, a polufinalni mečevi, baš kao i finale, igraće se u Kragujevcu - u petak, 21.aprila, odnosno, dva dana kasnije.

Galerija slika