SportFoto: FK Radnički 1923

Fudbaleri Radničkog 1923 pobedili Zemunce (VIDEO)

Autor: InfoKG
11:00 | Ponedeljak, 26 10 2020

Fudbaleri Radničkog 1923 došli su do trijumfa u susretu sa mladom i borbenom ekipom Zemuna. Epitet junaka utakmice poneo je Vladimir Ćirović, koji je sa dva pogotka doneo veliki preokret i pobedu kragujevačkom timu – 2:1.  

Trener Radničkog 1923 Aleksandar Linta bio je zadovoljan angažovanošću svojih igrača, koji su snagom karaktera uspeli da preokrenu utakmicu u svoju korist.

Кrenuli smo dobro, a onda nam se dogodio taj peh u 10. minutu, koji je prouzrokovao kraći pad u našoj igri. Ipak, vrlo brzo smo uspeli da povratimo kontrolu nad igrom i stvorimo nekoliko prilika početkom drugog poluvremena, mada je bilo jako teško probiti današnjeg protivnika, koji je zaista prikazao dobru igru. Mislim da smo na kraju zasluženo pobedili i ja ovom prilikom čestitam svojim igračima, koji su pokazali izuzetan karakter i uložili veliku energiju da stignu do preokreta”, poručio je Linta.

Кragujevčani su iskoristili kikseve najbližih pratioca Кabela i Borca i sa nova tri boda dodatno se učvrstili na čelu tabele.

U narednom 13. kolu fudbalere Radničkog 1923 očekuje gostovanje Loznici. 

Izvor: FK Radnički 1923