SportFoto: FK Radnički 1923

Fudbaleri “Radničkog 1923” pretrpeli šesti uzastopni poraz (VIDEO)

Autor: InfoKG
09:30 | Utorak, 09 11 2021

Nastavlja se rezultatska agonija kragujevačkog superligaša. Izabranici trenera Vladimira Radenkovića su u susretu sa ekipom Mladosti iz Lučana na stadionu “Čika Dača” pretrpeli šesti uzastopni poraz u prvenstvu, a rezultat je bio 1:2, kojim su sebi dodatno zakomplikovali situaciju kada je u pitanju opstanak u najvišem rangu takmičenja.   

Gol za kragujevačku ekipu postigao je Jovanović u 57. minutu, a pobedu timu Mladosti doneli su Danoski i Tumbasević. 

I nakon šestog uzastopnog poraza u prvenstvu, šefa struke “crvenih” sa “Čika Dače” Vladimira Radenkovića ne napušta optimizam i uverenje da će njegova ekipa uskoro ugledati svetlo na kraju tunela.

Možda će zvučati čudno ovo što kažem, ali ja sam izuzetno ponosan željom, htenjem i pristupom igrača Radničkog na ovoj utakmici. Mislim da smo se u jednoj, po mom mišljenju, izjednačenoj utakmici, pokazali kao dobar takmac izuzetno kvalitetnoj ekipi Mladosti. Svestan sam trenutne situacije u kojoj se nalazimo, ali mislim da uz izvesne korekcije u igri možemo da prekinemo ovaj niz negativnih rezultata. Predstojeća pauza dobro će doći igračima da malo odmore glave i uđu u pravi ritam“, ocenjuje Radenković.

“Crveni” su se ovim porazom dodatno približili samom začelju superligaške tabele i trenutno su treći otpozadi sa svega četiri boda “viška” u odnosu na posledenjeplasirani Novi Pazar.

Sledi reprezentativna pauza koja će Kragujevčanima dobro doći da se malo konsoliduju i pregrupišu snage za samu završnicu jesenjeg dela takmičenja. 

Izvor: FK Radnički 1923