SportFoto: Arhiva - FK Radnički 1923

Fudbaleri Radničkog 1923 remizirali sa Jagodincima

Autor: InfoKG
16:00 | Ponedeljak, 03 08 2020

Fudbaleri Radničkog 1923 su u okviru priprema za novu takmičarsku sezonu odigrali u gostima prijateljsku utakmicu sa ekipom GFK Jagodina, a rezultat je bio nerešen 2:2. Golove za kragujevačku ekipu postigli su Petrović i Simović, a za tim Jagodine dva pogotka je zabeležio Pavlović.

Igrao se 12. minut kada je Lazar Petrović najspretnije reagovao u gužvi pred golom Jagodinaca i doneo Kragujevčanima početnu prednost.

Pokušavali su potom domaći da uzvrate, ali je Vladimir Savić bio izuzetno raspoložen na golu kragujevačkog prvoligaša. Ipak, sjajni čuvar mreže konačno je kapitulirao u 34. minutu, kada ga je posle udarca iz ugla savladao Vladan Pavlović.

Isti igrač omogućio je Jagodincima rezultatski preokret u 63. minutu, nakon što se lepo oslobodio dvojice protivničkih igrača i plasirao loptu u nebranjeni deo mreže.

Međutim, nisu naši momci imali nameru da se predaju i pomire sa porazom. Šest minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka, mladi Simović je preciznim udarcem glavom postavio konačnih 2:2.

Izvor: FK Radnički 1923