SportFoto: fkradnicki.com

Fudbaleri Radničkog spremni za superligaški debi pred svojom publikom

Autor: InfoKG
13:00 | Petak, 23 07 2021

Nakon sjajnog početka sezone i izvojevane pobede u Lučanima, fudbaleri Radničkog 1923 sa velikim entuzijazmom dočekuju ovosezonsku premijeru pred svojim navijačima u utakmici 2. kola Linglong Super lige Srbije protiv subotičkog Spartaka, koja je na programu danas 17.30 časova na stadionu “Čika Dača”, uz direktan prenos na prvom kanalu televizije Arena Sport.

Osokoljeni pobedom na superligaškoj premijeri u Lučanima, Šumadinci sa puno optimizma iščekuju predstojeći duel sa subotičkim Spartakom na “Čika Dači”, čije će kapije nakon više od godinu dana pauze ponovo biti širom otvorene za sve zainteresovane posetioce. Nema sumnje da su se Kragujevčani uželeli superligaškog fudbala, budući da je Radnički 1923 poslednju utakmicu kao domaćin u najvišem rangu takmičenju odigrao još 16. maja 2015. godine, kada je podelio bodove sa ekipom Jagodine (0:0).

– Svakako da je za nas igrače velika stvar to što ćemo nakon više od godinu dana ponovo imati priliku da igramo pred svojim navijačima i osetimo taj dobro poznat huk tribine. Očekujem pun stadion, a mi ćemo dati sve što je u našoj moći da ne razočaramo naše verne pristalice – jasan je kapiten Kovačević.

Ulaznice po ceni od 200 dinara za istočnu i 300 dinara za zapadnu tribinu biće puštene u prodaju na dan utakmice i to na blagajni koja se nalazi na južnoj tribini stadiona “Čika Dača”, koja počinje sa radom u 15 časova. Kupci sezonskih karata svoju ulaznicu za predstojeću utakmicu dobiće u formi PDF vaučera, koji će im stići na ličnu mejl adresu.

Oni koji nisu u mogućnosti da dođu na “Čika Daču” mogu ispratiti utakmicu u direktnom televizijskom prenosu na kanalu Arena Sport 1.

Izvor: fkradnicki.com