SportFoto: fkradnicki.com

Fudbaleri Radničkog 1923 trijumfovali nad Sinđelićem, pobedu posvetili Mlađanu (VIDEO)

Autor: InfoKG
12:00 | Ponedeljak, 02 12 2019

Fudbaleri Radničkog 1923 trijumfovali su u utakmici 22. kola Prve lige Srbije, poslednjoj na stadionu “Čika Dača” ove jeseni, protiv ekipe beogradskog Sinđelića, rezultatom 5:1. Nakon utkamice, trener “Radničkog 1923” Darko Milisavljević rekao je da je ova pobeda posvećena prerano preminulom mladom fudbaleru Mlađanu Jovičincu.

Pobedu kragujevačkoj ekipi doneli su Nikodijević sa dva gola, dok su po jedan zabeležili Maksimović, Zdravković i Petrović. Pogodak za tim Sinđelića postigao je Radunović. 

Mislim da smo apsolutno zaslužili pobedu. Kontrolisali smo utakmicu tokom svih devedeset minuta, osim te jedne situacije kod penala. Čestitam mojim momcima na svemu što pružaju u poslednjih mesec dana. To je onaj Radnički koji ja želim da vidim i koji publika želi da gleda. To je onaj Radnički koji igra napadački i na pobedu”, rekao je za klupski sajt trener Radničkog 1923, Darko Milisavljević. 

Ovu pobedu Darko Milisavljević i fudbaleri Radničkog 1923 posvetili su prerano preminulom mladom fudbaleru Mlađanu Jovičincu, koji je prve fudbalske korake načinio upravo na “Čika Dači”.

Ovu pobedu posvećujemo porodici Jovičinac, shodno tragediji koju su doživeli. Teško mi je da pričam o tome, jer to dete znam od malena. Nadam se da je sada na nekom boljem mestu”, poručio je drhtavim glasom Milisavljević. 

Kragujevčani se posle ove pobede nalaze na devetom mestu na tabeli sa 29 osvojenih bodova. Do odlaska na zimsku pauzu, “Radnički 1923” očekuje još gostovanje ekipi Zlatibora u Čajetini, u sredu, 4. decembra, od 13 časova.