SportFoto: KK Junior

Karatisti Juniora osvojili 18 medalja u Čačku i Smederevu

Autor: Branko Vukašinović
14:00 | Petak, 26 04 2019

Karatisti Juniora osvojili su ukupno 18 medalja, šest zlatnih, dve srebrne i 10 bronzanih, na Međunarodnom turniru “Zlatni pojas Čačka” i kvalifikacionom turniru Kupa Srbije za kadete, juniore i seniore u Smederevu. Najuspešnija je bila Katarina Simić koja je osvojila dva zlata, dok su se po jednim okitili Elena Aleksopoulos, Petar Đokić, Aleksa Marković i Lidija Vukićević.

“Juniori” su na Međunarodnom turniru “Zlatni pojas Čačka” osvojili 12 medalja, četiri zlatne, dve srberne i šest bronzanih. Zlato je pripalo Katarini Simić, Eleni Aleksopoulos, Petru Đokiću i Aleksi Markoviću. Srebro su osvojili Sofija Tmušić i prva ekipa pionira. Bronzom su se okitili Anika Adamović, Marko Smolović, Stefan Spasojević, druga ekipa pionira i muška ekipa nada. 

Na kvalifikacionom turniru Kupa Srbije za kadete, juniore i seniore u Smederevu karatisti Juniora osvojili su šest medalja, dve zlatne i četiri bronzane. Zlatom su se okitili Katrarina Simić i Lidija Vukićević, a bronzu su osvojili Marko Smolović, Andrija Gajić, Luka Blagojević i Lazar Vukićević. 

Članovi Karate kluba “Junior” sada se pripemaju za Balkansko prvenstvo u Banjaluci.