Sport

Kik-bokserima “Radničkog” uspesi iz 2017. podstrek za nove medalje

Autor: Branko Vukašinović
16:00 | Četvrtak, 11 01 2018

U Kik-boks klub “Radnički”, koji poslednjih nekoliko godina jedini brani boje Kragujevca na takmičenjima u zemlji i inostranstvu, zadovoljni su postignutim rezultatima tokom 2017. Upravo zbog toga se nadaju da će tokom ove godine postići još bolje rezutate i okititi se većim brojem medalja.   

Kik-boks klub “Radnički” je i prošle godine, kao i u prethodne tri – četiri, bio jedini klub koji je branio čast Kragujevca na takmičenjima širom naše zemlje, ali i u inostranstvu. Pored standardno dobrog Nikole Mančića, koji je osvajanjem dve bronze i jednog srebra na državnim prvenstvima, ali i učešćem na svetskom kupu u Mađarskoj i jakoj profesionalnoj reviji u Bugarskoj nastavio sa uspesima od pretprošle godine, u klubu smo posebno ponosni na juniora Nemanju Grčka za koga možemo reći da je obeležio 2017. Nemanja je posle nekoliko godina nastupa u juniorskom uzrastu prošle godine u kategoriji 75 kilograma postao dvostruki vicešampion i osvojio je i bronzu na juniorskim prvenstvima države i tako se potrudio da se ni sa jednog takmičenja ne vrati pognute glave. Sa dugačkog spiska takmičara izdvojićemo i Vuka Koprivicu koji je u B klasi prošle godine odbranio titulu osvojenu 2016.”, izjavio je za InfoKG tener Kik-boks kluba “Radnički”, Radomir Radomirović. 

U “Radničkom” se nadaju da će ove godine postići još veće uspehe, a uzdaju se u Nemanju Grčka, Željka Grčka, Nikolu Mančića, Vuka Koprivicu, ali i ostale momke koji tek počinju svoj put u magičnom četvorouglu.