SportFoto: SPD Radnički

Košarkašice Radničkog dočekuju Partizan u derbiju sredine tabele

Autor: InfoKG
13:30 | Petak, 21 02 2020

Seriju od četiri uzastopna poraza u Prvoj ženskoj ligi Srbije košarkašice kragujevačkog Radničkog pokušaće da prekinu sutra, kada će u hali “Gordana Goca Bogojević”, sa početkom od 17 časova i 30 minuta, ugostiti beogradski Partizan 1953. Ulaz na ovu utakmicu je besplatan.

Ovaj meč predstavljaće ujedno i mali derbi sredine tabele, budući da su obe ekipe trenutno bodovno izjednačene na deobi pete pozicije. 

Imali smo u planu plasman među prve četiri ekipe na tabeli, ali zbog problema sa povredama i bolestima igračica nismo uspeli da ostvarimo bolje rezultate, pre svega na gostujućim terenima. Sada smo fokusirani na to da do kraja sezone obezbedimo peto mesto, kako bismo na startu plej-ofa igrali protiv četvrtoplasirane ekipe na tabeli i tako došli u situaciju da napravimo neko iznenađenje. U tom smislu, veoma nam je važna predstojeća utakmica sa Partizanom, koji nas je u prvoj utakmici ove sezone, iako smo mi odigrali jako loše, dobio sa svega šest poena razlike”, poručio je trener kragujevačkog kluba, Nenad Milovanović.

Iz kluba pozivaju publiku da u što većem broju dođu u halu “Gordana Goca Bogojević“ i podrže ih u nameri da dođu do pobede.