SportFoto: BK Radnički

Kragujevačkim biciklistima 8 medalja na Šidskom maratonu (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
09:00 | Četvrtak, 31 10 2019

Biciklisti kragujevačkih klubova “Radnički” i “Ciklomanija” osvojili su osam medalja, tri zlatne, četiri srebrne i bronzanu, na 11. Šidskom maratonu, koji je ujedno bio i MTB Prvenstvo Srbije u maratonu. Najsjajnija odličja pripala su mastersu Aleksandru Mariću i kadetu Aleksa Marić iz Radničkog, kao i pioniru Viktoru Slavkoviću iz Ciklomanije.  

“Radnički” se na Šidskom maratonu okitio sa tri medalje, dve zlatne i srebrnu. Zlato su osvojili masters Aleksandar Marić i kadet Aleksa Marić, dok je srebro pripalo seniorki Marijani Urošević. 

“Ciklomanija” se okitila sa pet medalja, tačnije sa zlatom, tri srebra i bronzom. Najsjajnijim odličjem okitio se pionir Viktor Slavković, srebro su osvojili mlađa pionirka Ksenija Veljković, mlađi pionir Veljko Slavković i kadet Marko Praštalo, a bronza je pripala mastersu Zoranu Živkoviću. 

Biciklistička sezona što se tiče druma i MTB-a je završena, ali za ciklo-kros tek počinje. Naime, kragujevačke bicikiste sada očekuje tronedeljna pauza, a potom slede takmičenja u okviru Zimske lige. Biciklistički klub će krajem novembra organizovati trku u Šumaricama.

Galerija slika