SportFoto: Arhiva

Kragujevačkim strelcima četiri medalje na Kupu Srbije u trostavu

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Sreda, 11 07 2018

Članovi Streljačkog kluba “Čika Mata” osvojili su četiri medalje, po dve zlatne i srebrne, na Kupu Srbije u gađanju malokalibarskom puškom iz trostava u Novom Sadu. Zlato su “upucali” Stevan Jovanović i Marko Ivanović, a srebro Stevan Pletikosić i Nevena Armuš. 

Jovanović je u seniorskoj konkurenciji u finale ušao kao treći, a u finalu je ubedljivo trijumfovao sa 457,8 krugova. Njegov daleko iskusniji klupski kolega Stevan Pletikosić je zauzeo drugo mesto sa 453,7 krugova, dok je treće mesto pripalo Pančevcu Dejanu Pešiću. 

Na ovom takmičenju je “Čika Mati” još jednu zlatnu medalju doneo Marko Ivanović, koji je trijumfovao u juniorskoj konkurenciji, dok je Nevena Armuš osvojila srebrno odličje.  

Na Kupu Srbije u Novom Sadu kragujevački strelci su osvojili ukupno šest medalja, s obzirom na to da je Milutin Stefanović sa Andreom Arsović trijumfovao u konkurenciji mešovitih parova, a Stevan Jovanović i Milica Babić su osvojili srebro. Opšrinije o tome ovde: Milutin Stefanović i Andrea Arsović trijumfovali na Kupu Srbije u Novom Sadu.