SportFoto: SPD Radnički

Kragujevčani dočekuju Zemunce

Autor: Branko Vukašinović
14:30 | Petak, 15 11 2019

Košarkaši Radničkog u utakmici sedmog kola Druge lige Srbije odmeriće snage sa ekipom Zemuna. Meč je na programu u nedelju, 17. novembra, od 19 časova u hali “Jezero”, a ulaz je besplatan.    

Ekipa Zemuna predstavlja jedno od najvećih osveženja u ligi. Igraju veoma čvrsto u odbrani, forsiraju dosta igru u traniziciji i postižu veliki broj poena. Biće to jedna tvrda utakmica, u kojoj moramo dati svoj maksimum i boriti se svih četrdeset minuta. Ako u utakmicu uđemo sa dobrom energijom, uspostavimo dobru komunikaciju na terenu i protok lopte, očekujem pobedu. U suprotnom, bićemo u problemu. Naravno, dosta će nam značiti i podrška sa tribina, pa se nadam da će naši navijači doći u što većem broju, a mi ćemo se potruditi da im se odužimo na pravi način“, rekao je trener Kragujevčana, Igor Todorović. 

Iz kluba pozivaju Kragujevčane da ih u što većem broj podrže na ovom meču. Inače, košarkaši Radničkog nalaze se na drugom mestu na tabeli sa 11 bodova, dok isto toliko ima Pirot koji je na trećem mestu, a na prvom je Zemun sa 12 bodova.