SportFoto: SPD Radnički

Kragujevčanke dočekuju Vrbas za nastavak niza

Autor: InfoKG
15:00 | Petak, 09 04 2021

Rukometašice Radničkog nakon dve vezane pobede i sjajne partije u Šapcu, imaju priliku da vežu i treću pobedu u nizu sutra od 19 časova, kada će u svojoj hali Jezero ugostiti ekipu Vrbasa u 18. kolu Super lige Srbije. 

Isti rivali su se već dva puta sastali ove godine, u Kupu Srbije i u prvom delu šampionata kada su Kragujevčanke trijumfovale rezultatom 24:22.

Treća utakmica protiv ekipe Vrbasa u relativno kratkom periodu nas očekuje u subotu. U prethodna dva susreta smo pobedile, ali to ne znači da ćemo u utakmicu ući opušteno. Ekipa Vrbasa je odličan protivnik, skup su iskusnih igračica i mladih nada predvođene juniorskom reprezentativkom Magdalenom Malenović. Rezultati iz prethodna dva duela nas neće zavarati, vredno smo radile i trenirale tako da ćemo dati sve od sebe da se niz pobeda nastavi. U prilog nam ide i to što se utakmica igra na našem terenu, pa ćemo se samim tim potruditi da protivniku ne dozvolimo da iz ovog duela odnese bodove”, najavila je subotnji susret levo krilo Radničkog Anja Vlašković.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen direktan prenos utakmice na YouTube kanalu Super rukometna liga žene

Izvor: SPD Radnički