SportFoto: RK Radnički 1964

Medić produžio vernost Radničkom 1964

Autor: Branko Vukašinović
12:00 | Četvrtak, 05 09 2019

Rukometni klub Radnički 1964 produžio je saradnju sa superligaškim igračem Dušanom Medićem, kako bi pojačao konkurenciju na bekovskim pozicijama i spremno dočekao početak prvenstva.  

Ekipa Radničkog gaji velike ambicije za predstojeću sezonu, a to su borba za sam vrh tabele i ulazak u najviši rang takmičenja, odnosno Super ligu. Kako bi ostvario svoje ambicije Radnički 1964 odlučio je, između ostalog, da pojača konkurenciju na bekovskim pozicijama i produžio je saradnju sa dvadesetsedmogodišnjim Dušanom Medićem.

Dušan Medić se, posle sjajne polusezone u Kragujevcu i povrede koja ga je zadesila, vraća u naše redove. Zadovoljni smo njegovim ponovnim angažmanom, jer smatramo da će nam značajno pomoći da se plasiramo u viši rang, a „sutra“ biti značajan šraf u Super ligi”, izjavio je direktor Radničkog 1964, Stavro Rašković. 

Medić je produžio saradnju sa Rukometnim klubom “Radnički 1964” na još godinu dana.  

Jedan od glavnih razloga, uz naravno jasne ambicije uprave kluba, je i taj što smatram da Radnički ima ekipu koja poseduje veliki kvalitet i lično sam mišljenja da će većina momaka iz ove generacije uspeti da napravi lepe rukometne karijere. Trenutno izlazim iz teške povrede, a poverenje koje mi je ukazala uprava mi mnogo znači. Na meni je da im se odužim igrama na terenu. Nećemo se baviti nikakvim predviđanjima i nagađanjima i uveren sam da ćemo od prvog kola svojim trudom i zalaganjem dovesti Radnički na vrh tabele i na kraju sezone slaviti ulazak u viši rang, što nam je prošle sezone nizom nesrećnih okolnosti za dlaku izmaklo”, zaključio je Medić. 

Rukometaš Dušan Medić je ovim sportom počeo da se bavi sa 14 godina u rodnom Apatinu, a u karijeri je nastupao za Metaloplastiku, mađarski Sazhalombati, Spartak iz Subotice i Slogu iz Požege.