SportFoto: fkradnicki.com

Milisavlјević trajno rešenje za klupu kragujevačkog prvoligaša

Autor: InfoKG
15:00 | Petak, 27 12 2019

Darko Milisavlјević vodiće prvi tim Radničkog 1923 i u prolećnom delu sezone. S obzirom na to da je mladi stručnjak, koji je do skora obavlјao funkciju pomoćnog trenera, upisao kurs za sticanje profi licence, automatski je stekao pravo da samostalno rukovodi prvim timom kragujevačkog prvoligaša u nastavku sezone.

Milisavlјević je nakon odlaska Darka Vojvodića vrlo uspešno obavlјao funkciju prvog trenera Radničkog 1923. Sa njim na čelu, klub sa “Čika Dače” je u finišu jesenje polusezone u značajnoj meri podigao nivo forme i napravio niz od pet utakmica bez poraza, kojim se u značajnoj meri približio plasmanu u plej-of.

Iza Milisavlјevića je desetogodišnji staž u klubu sa “Čika Dače”, tokom koga je obavlјao brojne funkcije, od trenera mlađih kategorija, preko direktora omladinske škole, pa da pomoćnog trenera prvog tima. Bio je i selektor za mlađe kategorije na teritoriji Grada Kragujevca i instruktor Fudbalskog saveza Srbije, kao i pomoćni trener mlađe kadetske reprezentacije Srbije.

Darku Milisavlјeviću u dalјem radu asistiraće pomoćni trener Dejan Joksimović, kondicioni trener Aleksandar Ćurčić i trener golmana Dušan Janković. 

Izvor: FK Radnički 1923