SportFoto: FK Radnički 1923

Nikodijević i Tomić vratili Radnički 1923 na pobednički put (VIDEO)

Autor: InfoKG
12:00 | Utorak, 10 11 2020

U derbiju 14. kola Prve lige Srbije, fudbaleri Radničkog 1923 su na svom “Čika Dači” savladali odličnu ekipu Кolubare sa 2:0 i vratili se na pobednički put sa kog su nakratko skrenuli nakon poraza u Loznici prošlog vikenda. 

Pobedu kragujevačkoj ekipi doneli su Nikodijević i Tomić golovima u 70., odnosno u 79. minutu.  

Na kraju, nova tri boda na kontu lidera Prve lige Srbije, koji sada ima maksimalnih sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Кabel.

“Crveni” su ovom pobedom pokazali da ih poraz na gostovanju u Loznici prošlog vikenda nije značajnije uzdrmao, već ih je, naprotiv, samo dodatno motivisao da krenu još jače i odlučnije u susret Super ligi.

Čestitao bih najpre ekipi Кolubare na fer i korektnoj igri, a zatim i mojim igračima na još jednoj dobroj partiji. Ovo što oni rade i prikazuju od početka sezone je vredno svakog poštovanja. Mislim da smo danas odigrali jako mudro i kvalitetno protiv jedne odlične ekipe kao što je Кolubara, koja u svojim redovima ima dosta dobrih i iskusnih igrača. Delovali smo kao ekipa koja zna šta želi i kako da to sprovede u delo, tako da smo po mom mišljenju zasluženo trijumfovali na kraju”, smatra šef struke Кragujevčana Aleksandar Linta.

Ekipu trenera Aleksandra Linte u narednom kolu očekuje gostovanje kruševačkom Trajalu, koji je ovog vikenda uspeo da “otkine” dva boda gorepomenutom Кabelu. 

Izvor: FK Radnički 1923