SportFoto: SPD Radnički - Arhiva

Odbojkaši Radničkog dočekuju Novosađane

Autor: InfoKG
15:00 | Petak, 04 11 2022

Odbojkaši Radničkog u četvrtom kolu Super lige Srbije dočekuju ekipu “Novi Sad Maneks”. Utakmica je na programu sutra od 19 časova u hali “Jezero”. 

Jedan od zacrtanih ciljeva je ispunjen, prolaz u polufinale Kupa Srbije, tako da se odbojkaši Radničkog okreću obavezama u Super ligi, gde će u okviru četvrtog kola ugostiti ekipu Novi Sad Maneks, sa kojom se do sada nisu sastajali. 

Novosađani su novajlije u ligi, važe za ekspozituru starijeg brata – Vojvodine i skup su talentovanih igrača kojima se predviđa blistava budućnost. 

Nakon plasmana u polufinale Kupa Srbije i veoma teške utakmice sa Ribnicom u goste nam dolazi ekipa Novi Sad Maneks. Veoma mlada i talentovana ekipa koja ove godine igra prvu sezonu u Superligi i u svaki meč ulaze izuzetno motivisano. Pokazali smo da na domaćem terenu igramo veoma dobro i sve osim pobede i osvojena tri boda u ovom meču bi bio neuspeh. Ritam utakmica subota-sreda ostavlja traga u igri, ali uz našu vernu publiku izvlačimo poslednje atome snage i pozivam ih da napunimo halu Jezero i ubeležimo novi trijumf”, izneo je očekivanja pred duel sa Novosađanima tim menadžer Radničkog Aleksandar Jovanović.

Odbojkaški klub Radnički se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli sa osvojena 4 boda. 

Izvor: SPD Radnički