SportFoto: SPD Radnički - Arhiva

Odbojkaši Radničkog dočekuju "Vojvodinu"

Autor: InfoKG
12:00 | Subota, 22 10 2022

Odbojkaši Radničkog u utakmici drugog kola BPŠ Super lige dočekuju ekipu “Vojvodine”. Meč je na programu sutra od 18 časova u hali Jezero. 

Za odbojkaše Radničkog nema puno vremena za odmor u zgusnutom rasporedu u koji su upali. Nakon samo četiri dana od susreta prvog kola CEV-a u Rumuniji, pred njima je verovatno i najveći izazov u domaćem prvenstvu, duel sa višestrukim šampionom Srbije, ekipom “Vojvodina” u kome će domaći igrači pokušati da prekinu niz od dva poraza i tako osokoljeni dočekaju revanš meč evropskog Kupa. 

Utakmice sa Vojvodinom su tradicionalno atraktivne i neizvesne pogotovo poslednje tri godine koliko sam u Radničkom. Zna se da su najkvalitetnija ekipa u poslednje vreme u Srbiji, sa konstantnim ulaganjem u ekipu. Igraju skoro u istom sastavu, a ove sezone su im stigla i dva velika pojačanja, iskusni tehničar Buculjević kao i reprezentativni srednji bloker Krsmanović, koji je ujedno i najveće pojačanje u ligi i igrač sa visokim rejtingom. Za nas je ova utakmica izuzetno bitna iz dva razloga, pošto smo vezali dva poraza zaredom i što hoćemo da prikažemo najbolju igru, koju smo do sada prikazali samo na mahove. Izuzetno smo motivisani i očekujem da sav pritisak koji osećamo bude podstrek da odigramo najbolje što možemo u ovom trenutku. Kao ekipa posedujemo neophodno iskustvo predvođeni mladim stručnjakom koji će, siguran sam, svoje bogato znanje i iskustvo preneti na nas. Trudićemo se da ove sezone Jezero bude neosvojiv bastion uz podršku naših vernih navijača, koje i ovom prilikom pozivam da nam pruže podršku”, najavio je susret sa višestrukim šampionima srednji bloker Mirko Radević. 

Izvor: SPD Radnički