SportFoto: SPD Radnički

Odbojkaši Radničkog započinju takmičenje u Kupu Srbije

Autor: InfoKG
15:00 | Utorak, 22 10 2019

Odbojkaše Radničkog sutra od 18 časova u hali “Jezero” očekuje meč osmine finala Kupa Srbije protiv doskorašnjeg superligaša, ekipe VA014 Bauwesen iz Valjeva. Ulaz na utakmicu je besplatan.

U ovaj susret Kragujevačani ulaze sa epitetom apsolutnog favorita, pa je za očekivati da bez većih problema obezbede plasman u narednu rundu takmičenja.

Ekipa VA 014 Bauwesen igra u nižem rangu takmičenja, tako da sa punim pravom očekujem našu pobedu. Biće to idealna prilika da šansu dobiju mlađi igrači, koji nisu imali veću minutažu u dosadašnjem delu sezone”, poručio je trener kragujevačkog kluba Ivan Blagojević.

Radnički je prošle sezone dogurao do finala Kupa Srbije, a ove bi mogao da ode korak dalje i domogne se pobedničkog pehara. Rezultati na startu sezone idu tome u prilog, budući da Kragujevčani igraju u skladu sa visokim ambicijama i trenutno zauzimaju čelnu poziciju na tabeli Super lige Srbije.

Stav kluba je da se u kupu, kao i u prvenstvu, dogura što dalje. Za razliku od prvenstva koje je dugo, neizvesno i naporno, kup je jedno specifično takmičenje u kome je potrebno i malo sreće prilikom žreba”, ocenio je Blagojević.