SportFoto: SPD Radnički

OK “Radnički” predstavio nova pojačanja

Autor: InfoKG
14:00 | Utorak, 17 05 2022

Odbojkaški klub Radnički pojačala su dvojica igrača, a reč je o mladom primaču Andreju Ristiću i dizaču Nikoli Petroviću. 

U sklopu stvaranja ekipe za narednu sezonu od koje navijači i odbojkaška javnost imaju visoka očekivanja, rukovodstvo šumadijskog superligaša je napravilo nove korake angažovanjem dvojice igrača od kojih se očekuje da svojim iskustvom i talentom daju značajan doprinos ostvarenju najavljenih ciljeva.

Prvi koji se našao na meti Radničkog je mladi primač Andrej Ristić (24) koji je odbojkašku karijeru gradio u Italijanskoj Seriji A2, a u redove Kragujevčana dolazi iz Crvene zvezde. Rodom je iz Brčkog, potiče iz odbojkaške porodice i standardni je reprezentativac BiH.

Ime dizača Nikole Petrovića (28), povratnika u redove Radničkog je dobro poznato kragujevačkim ljubiteljima odbojke. Nakon dve uspešne sezone i jednogodišnje avanture u Partizanu, rođeni Požarevljanin je doneo odluku da se vrati na parket SBB hale Jezero.

Drago mi je što mi je Radnički ponovo ukazao poverenje i ponudio mi ugovor za sledeću sezonu, koji sam sa zadovoljstvom prihvatio. Sastav ekipe je respektabilan, istovremeno i perspektivan. Očekivanja su mi velika i nadam se dobroj i uspešnoj sezoni”, nije krio zadovoljstvo iskusni Petrović.

Izvor: SPD Radnički