Sport

Otvoreni dani RONJENJA na zatvorenom bazenu

Autor: Branko Vukašinović
12:30 | Petak, 15 11 2019

Otvoreni dani ronjenja biće održani sutra i u subotu, 30. novembra, od 20 do 24 časa, na kragujevačkom zatvorenom bazenu, u organizaciji Ronilačko-spasilačkog sportskog udruženja “PONT” i Sportskog privrednog društva “Radnički”. Kragujevčani će biti u prilici da besplatno probaju kompletnu ronilačku opremu i upoznaju se sa osnovama ronjenja uz nadzor profesionalnih instruktora. Ulaz na bazen tokom otvorenih dana ronjenja je po ceni noćnog termina za rekreativno plivanje i iznosi 200 dinara.

Pošto je ronjenje potpuno bezbedno i ne postoji gornja starosna granica, u čarima bestežinskog stanju imaju priliku da uživaju i stariji građani, bez ikakvih posledica po zdravlje. Iskusni ronioci žele da prenesu svoje znanje i ljubav prema podvodnim aktivnostima deci i mladima, ali i ostalim Kragujevčanima koji žele da isprobaju kompletnu ronilačku opremu”, saopšteno je iz Sportskog privrednog društva “Radnički”.

Za sve zainteresovane Ronilačko-spasilačko sportsko udruženje “PONT” je obezbedilo ronilačku opremu, koje za dodatne informacije možete kontakirati pozivom na broj telefona 069/625-965.