SportFoto: Mlađan Ivanović - fkradnicki.com

Partizan "iščupao" bodove u poslednjim minutima meča na Čika Dači

Autor: InfoKG
08:00 | Ponedeljak, 29 08 2022

U okviru 8. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na stadionu "Čuka Dača" sastali su se domaći Radnčki 1923 i FK Partizan, a gosti su slavili minimalnom prednošću 0:1, koju su stekli tek u 88. minutu.

Svega par minuta delilo je fudbalere Radničkog 1923 od osvajanja boda u duelu sa aktuelnim vicešampionom Srbije, ekipom beogradskog Partizana. Međutim, baš kao na nedavnom gostovanju ekipi Voždovca, trenutak nepažnje u samom finišu susreta odveo u poraz – 0:1.

Sve što su učenici trenera Dejana Joksimovića dobro uradili na jučerašnjoj utakmici srušilo se poput kule od karata u tom famoznom 88. minutu, kada je Izraelac Bibars Natho jedan rikošet nastao nakon udarca glavom Saničanina i intervencije Stojana Lekovića uspeo da pretvori u pobedonosni pogodak za beogradski tim. 

Kragujevčanima za utehu ostaje da igrom koju su prikazali na ovoj utakmici nisu razočarali svoje pristalice i da su još jednom pokazali da mogu da se uhvate u koštac sa najkvalitetnijim ekipama u ligi.

Vremena za očajavanje nema. “Crvene” već u sredu očekuje teško gostovanje ekipi TSC-a u Bačkoj Topoli, u utakmici vanrednog, 9. kola Mocart Bet Superlige Srbije.

Izvor: fkradnicki.com