Sport

PLS: Duel prvog i poslednjeg

Autor: Branko Vukašinović
17:44 | Četvrtak, 12 11 2015

Fudbaleri “Radničkog” u meču 14. kola Prve lige Srbije, koji je ujedno i poslednja utakmica pred domaćom publikom u ovom delu prvenstva, dočekuju u subotu, 14. novembra, od 13 časova na “Čika Dači” ekipu Bačke.

S obzirom na to da je Bačka lider, publika će prisustvovati duelu prvog i poslednjeg na tabeli, što bi trebalo da bude lepa fudbalska priredba za sve one koji će se tada naći na kragujevačkom stadionu.

Poznato je da igrače Radničkog 1923 ne prati sreća u ovom delu prvenstva, ali ekipa vođena Radovanom Radakovićem iz svakog poraza izvlači pouku i u tome vidi podstrek da se za ono što predstoji još više i bolje spremi i maksimalno posveti postizanju uspeha, za koji se nada da će biti rezultat rada, truda i prevelike želje da Radnički 1923 izađe iz krize koja već predugo traje.

Šef stručnog štaba Radovan Radaković zadovoljan je napretkom svoje ekipe, bez obzira što rezultat izostaje zbog, može se reći, i nedostatka sreće. Očekuje da će konačno upisati pobedu.

Trener Radaković će na raspolaganju imati sve igrače osim Nemanje Spasojevića, koji je na prethodnom susretu “zaradio” drugi žuti i crveni karton. U tim se posle jednog kola pauze, takođe zbog dobijenog crvenog kartona, vraća štoper Lazar Petrović.

Napadač i sve zapaženiji igrač Radničkog 1923 Jovan Lukić zadovoljan je pripremanjem za ovaj meč, kao i atmosferom u ekipi, te tako uz podršku navijača očekuje da će njegova ekipa obradovati Kragujevčane u poslednjem meču na ’Čika Dači’ za ovu godinu.