SportFoto: FK Radnički 1923

Pobeda u Kruševcu kao rođendanski poklon “Crvenim đavolima”

Autor: InfoKG
10:00 | Utorak, 10 03 2020

Pogotkom Nikole Rađena, fudbaleri Radničkog 1923 došli su do dragocena tri boda na gostovanju kruševačkom Trajalu, u utakmici 25. kola Prve lige Srbije – 1:0 (1:0). Kragujevčani su ovim trijumfom na najlepši mogući način čestitali svojim vernim navijačima “Crvenim đavolima” 31. rođendan. 

Rađen je gol za kragujevački tim postigao u 10. minutu. 

Zadovoljan sam svojom igrom, uvek može bolje. Ceo tim je funkcionisao kako treba. Dao sam gol i sačuvali smo mrežu što je najbitnije. Nadam se da sam opravdao šansu koju sam dobio”, rekao je Nikola Rađen. 

Šef struke Kragujevčana Darko Milisavlјević ističe da je prezadovolјan trijumfom u Kruševcu, koji njegovom timu podiže izglede u nastojanju da se domogne plej-ofa.

Momci su dali sve od sebe i za tu veliku želјu, borbenost i odnos prema igri nagrađeni su pobedom. Trajal je pokazao da je jedna vrlo kvalitetna ekipa i u prvom poluvremenu je bio bolјi protivnik, iako smo mi postigli taj vodeći pogodak. U drugom delu utakmice smo u potpunosti osujetili sve njihove pokušaje da ugroze naš gol i nismo im dopustili niti jednu ozbilјniju šansu. Ova pobeda otvara nam mogućnost da se nađemo među prvih osam ekipa na tabeli, koje će nastaviti takmičenje u plej-ofu. Iskoristio bih priliku da pored svojih igrača, pohvalim i naše verne navijače, koji su i danas bili tu uz nas, i da im ujedno čestitam 31. rođendan”, poručio je Milisavlјević.

Kragujevački tim je ovom pobedom došao do važnih bodova u trci za plej-of. Ekipa trenera Darka Milisavlјevića sada zauzima deveto mesto na tabeli sa istim brojem bodova kao i osmoplasirani Dinamo iz Vranja – 34.

Priliku da potvrde dobro izdanje iz Kruševca “crveni” će imati već u nedelјu, kada će u okviru 26. kola ugostiti Kolubaru iz Lazarevca. 

Izvor: FK Radnički 1923