SportFoto: wildboars.rs

Pobeda Veprova na startu „touch“ lige

Autor: InfoKG
10:00 | Ponedeljak, 05 10 2020

U prvom kolu 7 na 7 Prve lige srbije, Kragujevac Wild Boarsi savladali su na sovm terenu Banat Bullse, rezultatom 41:29.

Kragujevčani su poveli poenima iz odbrane, prvom od dve presečene lopte Ivana Radojičića u prvom poluvremenu (3:0), da bi zatim uvećali vođstvo pasom Miloša Petrovića ka Vuku Lazoviću – 9:0. Međutim, gosti se nisu predavali, pa su do odmora preokrenuli rezultat, pasovima Mladena Zlatića ka Zoranu Todoroviću i Milanu Nikoliću i intersepcijom Mikaila Radevića (15:12).

Već na startu drugog poluvremena Veprovi su se ponovo vratili u vođstvo, pasom Alekse Đokića ka Milanu Novakoviću (18:15), a zatim su timovi po dva puta preokretali rezultat na sovju vodenicu. Oba puta Đokić je spajao sa end zonom Miloša Petrovića, dok su za pančevačko-vršački sastav poene postizali Nikolić i Strahinja Brankov. Sve dileme oko pobednika otklonjene su u samom finišu, kada je Đorđe Dimitrijević presekao pas (34:29), a odmah zatim šlag na tortu stavio je Mihailo Novaković (41:29).

U ostalim mečevima prvog kola, beogradski Plavi zmajevi slavili su na gostovanju novosadskim Wild Dogsima, dok su Vukovi nadigrali Jagodina Black Hornetse sa 66:43.

U narednom kolu Kragujevčani će ugostiti beogradske SBB Vukove.

Izvor: wildboars.rs