SportFoto: SPD Radnički

Poraz u Inđiji u poslednjim trenucima meča

Autor: InfoKG
15:00 | Utorak, 29 11 2022

Rukometašice Radničkog poražene su na gostovanju šampionu države, Železničaru u Inđiji u osmom kolu Arkus lige rezultatom 34:33 u poslednjim sekundama meča. Iako su na poluvremenu imale minimalnu prednost 14:15. Nakon nekompletnog 8. kola Kragujevčanke su pale na 9. mesto na tabeli sa osvojena 4 boda.

Susret u Inđiji u kome su oba rivala bila u potrazi za novim bodovima je počeo u izjednačenom ritmu i igri gol za gol, mada je Radnički u uvodnim minutima potpomognut dobrim intervencijama čuvara mreže Tamare Kostić propustio par odličnih prilika iz zicer situacija da stvori ozbiljniju prednost. Utakmica je bila veoma neizvesna što govori i činjenica da je rezultat bio na strani Radničkog do kraja prvog poluvremena. Prvo poluvreme završilo se rezultatom 14:15 u korist našeg tima.

Rezultat je varirao i tokom drugog poluvremena, ali su rukometašice Železničara ipak imale više sreće i utakmicu rešile u svoju korist u poslednjih nekoliko sekundi meča.

Rukometašice Radničkog nemaju za čim da žale. Odigrale su dobar meč na vrućem terenu kod šampiona države, ali se čini da je falilo malo sreće kako bi tas prevagnuo na njihovu stranu.

U redovima domaćina najefikasnija je bila Una Obrenović sa 12 pogodaka, dok su kod Radničkog golgeterski najraspoloženije bile Teodora Veličković sa 11 i Helena Inđić sa 9 postignutih golova.

Igrač utakmice: Una Obrenović (Železničar).

U sledećem, devetom kolu Arkus lige, Radnički će ugostiti ekipu Mladost iz Nove Pazove naredne subote 3. decembra od 20 časova.

Izvor: SPD Radnički