Sport

Praznik rukometa u Kragujevcu

Autor: InfoKG
15:30 | Petak, 01 11 2019

U hali Jezero u nedelju će se održati svojevrsni praznik rukometa. Naime, sve tri takmičarske selekcije seniorskog pogona RK Radnički odigraće svoje prvenstvene utakmice. Od 14 časova rukometašice drugog tima Radničkog igraju protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca. Rukometaši Radničkog će ugostiti Prvu petoletku iz Trstenika od 16 časova. Po završetku ovog meča rukometašice Radničkog odmeravaju snage sa Kikindom iz istoimenog grada. 

Svu lepotu rukometa Kragujevačkoj publici prikazaće i igrači mlađih kategorija Radničkog u pauzama utakmica, i tako upotpuniti istinski praznik ljubitelja ovog sporta, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Sportskom centru „Iskra“.

Program počinje u 14 časova, kada će na parket izaći rukometašice drugog tima Radničkog u meču protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca, u okviru četvrtog kola Prve lige Zapad za žene.

Rukometaši Radničkog će ugostiti novajliju u ligi, ekipu Prve petoletke iz Trstenika u okviru šestog kola Super B lige od 16 časova.

Odmah po završetku ove utakmice, na teren će istrčati rukometašice Radničkog, koje će odmeriti snage sa jednim od pretendenta za najviši plasman, ekipom Kikinda iz istoimenog grada.

Ulaz na sve utakmice je besplatan.