Sport

“Radnički 1923” nerešeno protiv “FAP-a” (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
17:27 | Subota, 19 11 2016

Fudbaleri “Radničkog 1923” odigrali su nerešeno meč 15., poslednjeg jesenjeg, kola Srpske lige Zapad sa ekipom „FAP“ u Priboju, rezultatom 1:1.

Gol za “Radnički” postigao je Bojan Andrić u 80. minutu, a za “FAP” Stefan Đonović u 37. minutu, iz jedanaesterca.

Kako smo započeli prvenstvo, tako ga i završavamo - remijem. Zabeležili smo četvrti nerešen rezultat ove sezone i bez obzira na to što smo i ovoga puta želeli pobedu, njoj se nadali i za nju se trudili, u pravom, nama svojstvenom – duhu pozitivnog rezultata i raspoloženja oprostili smo se od jesenjeg dela takmičenja, potvrdivši svakako da smo na poziciji koju zaslužujemo. Čestitke igračima i stručnom štabu na, iako teškoj, borbenoj i neizvesnoj, ipak jako uspešnoj polusezoni. Veliko hvala najboljim navijačima – Crvenim Đavolima na bezuslovnoj ljubavi i nesebičnoj podršci. Veliku zahvalnost dugujemo čelnim ljudima Radničkog 1923, koji su ove sezone, posle izvesnog teškog perioda, omogućili nesmetano funkcionisanje rada kluba i uložili, pre svega ljubav, želju i trud, a onda i ostalo što je u njihovoj moći da organizacija i uslovi rada budu na onom nivou kakve klub sa bogatom i dugom istorijom zaslužuje. U tome su, kao i do sada, na svoj način pomogli i članovi radne zajednice i Omladinske škole, dokazavši da je Radnički 1923 zapravo jedna velika porodica, u kojoj svi zajedničkim snagama doprinose njegovoj dobrobiti. Hvala svim saradnicima, medijima i prijateljima kluba koji su i ove sezone uz nas. U pozitivnom raspoloženju, zadovoljni postignutim i sa velikim očekivanjima od nastavka prvenstva, što se takmičarskog dela tiče – sa trona Srpske lige Zapad pozdravljamo vas do početka fudbalskog proleća”, poručili su iz “Radničkog 1923”.

Radnički se nalazi na prvom mestu na tabeli sa 34 osvojena boda. Tim trenera Radovana Radakovića je u jesenjem delu prvenstva upisao ukupno 10 pobeda, četiri meča je odigrao nerešeno, dok je poraz pretrpeo samo od ekipe “Mihajlovac 1934”.

Galerija slika