SportFoto: fkradnicki.com

“Radnički 1923” obeležio Svetog Jovana uz želju da se plasira u plej-of

Autor: InfoKG
11:00 | Utorak, 21 01 2020

Fudbalski klub Randički 1923 planira da u ovoj godini izbori plasman u plej-of i nakon toga uđe u borbu za baraž, a očekuje se i rekonstrukcija stadiona “Čika Dača”. To je poručeno sa obeležavanja klupske slave, Svetog Jovana Krstitelja.

Ovogodišnji domaćin slave bio je Aleksandar Ivanović, dugogodišnji član Skupštine kluba, koji se zahvalio bivšem direktoru kluba Aleksandru Simoviću na ukazanom domaćinstvu, a njegovom nasledniku Nikoli Fržoviću poželeo puno uspeha u dalјem radu. Za novog kolačara imenovan je Dejan Joksimović, direktor omladinske škole kluba sa “Čika Dače”.

Velika mi je čast i zadovolјstvo što ću biti u mogućnosti da nastavim dugogodišnju tradiciju. U narednom periodu potrudićemo se da ostvarimo što je moguće bolјe rezultate u svim takmičarskim selekcijama”, poručio je Joksimović.

Radnički 1923 je prethodnih godina uživao značajnu podršku lokalne samouprave, koja prema rečima Nikole Uroševića, pomoćnika gradonačelnika za unapređenje i razvoj sporta, neće izostati ni u narednom periodu.

Grad i dalјe nastavlјa da podržava FK Radnički 1923, kao i svih prethodnih godina. Plan je da u ovoj godini, u saradnji sa državom, izvršimo radove na pobolјšanju infrastrukture. Kada su u pitanju takmičarski cilјevi, plan je da Radnički izbori plasman u plej-of i nakon toga uđe u borbu za baraž”, kaže Urošević.

Podsetimo, fudbaleri Radničkog 1923 su jesenji deo sezone u Prvoj ligi Srbije okončali na jedanaestoj poziciji. Želјa svih u klubu je da se taj plasman u prolećnom delu sezone dodatno popravi i da se Radnički na kraju ligaškog dela sezone nađe među osam najbolјe plasiranih klubova, koji će nastaviti takmičenje u plej-ofu. 

Izvor: FK Radnički 1923