SportFoto: fkradnicki.com

“Radnički 1923” poražen od Pazaraca (VIDEO)

Autor: InfoKG
11:00 | Ponedeljak, 14 10 2019

Fudbaleri Radničkog 1923 poraženi su u utakmici 14. kola Prve lige Srbije od ekipe Novog Pazara na “Čika Dači”, rezultatom 1:0. Pobedu gostujućem timu doneo je Pejaković golom u 58. minutu.  

Novi Pazar je bio mnogo bolji od nas. Pokazali su da su jedna vrlo ozbiljna, dobro pripremljna ekipa, koja zna šta hoće u svakom momentu. Ja sam u Radnički došao sa namerom da popravim neke stvari, ali očigledno nisam uspeo u tome. Ekipa ima želju i voljni momenat, to nije sporno, ali jednostavno kad god naiđemo na protivnika koji ima jasno definisan koncept igre, mi se nađemo u problemu. Imali smo slučaj da pojedini igrači posle dvadeset minuta igre više nisu mogli ni da hodaju. Ovde nije problem Darko Vojvodić, koji ovu ekipu nije ni pripremao, ni selektirao. Ovde je problem drugačije prirode. Darko Vojvodić može brzo da reši svoj status u ovom klubu, ali stvarni problemi će ostati”, izjavio je za klupski sajt trener Radničkog 1923, Darko Vojvodić.

Kragujevčani se trenutno nalaze na 13. mestu na tabeli sa 15 osvojenih bodova. 

Fudbalere Radničkog 1923 očekuje serija od tri uzastopna gostovanja. Predstojećeg vikenda gostuju ekipi Zemuna, pa ih očekuje zaostala utakmica 13. kola protiv Grafičara, a potom gostuju imenjaku u Pirotu.