SportFoto: KVK Radnički

Radnički juri novi trijumf nad Partizanom

Autor: InfoKG
15:30 | Četvrtak, 25 04 2019

Vaterpolisti Radničkog u derbiju četvrtog kola Super lige Srbije dočekuju ekipu Partizana. Meč je na programu u subotu, 27. aprila, od 19:30 časova, na zatvorenom bazenu u Kragujevcu. 

Kragujevčani su u prvom susretu napravili podvig, savladavši „crno-bele“ na „Banjici“ (10:9), a nadaju se da će na svom bazenu doći do novih bodova i tako prirediti svojoj publici još radosti, kao u susretu sa Crvenom zvezdom kada su slavili sa 13:12.

Očekujemo veoma tešku utakmicu, prevashodno zbog njihove želje da nam se revanširaju. Svaka utakmica je za nas novi test. Ovom prilikom želim da pozovem publiku da dođe u što većem broju, da bude naš vetar u leđa, kao što je to bila u pobedi nad Crvenom zvezdom”, rekao je  juniorski reprezentativac Srbije iz redova Radničkog, Jovan Tanasijević.

Za razliku od Kragujevčana, Beograđani još uvek nisu osigurali plej-of, pa će im to u ovom duelu biti još jedan od motiva.

Velika je stvar što smo dobili Partizan na „Banjici“. Svakako će doći ovde sa motivom da nas dobiju, jer im trebaju bodovi da za plej-of. Partizan je najtrofejniji  srpski klub i uvek nam je veliki izazov da igramo sa njima. Imaju iskusne igrače i dobrog trenera, uvek su na visokom nivou i pokušavaju da nametnu svoj tempo igre. Nadamo se da ćemo mi biti na svom nivou i da ćemo još jednom odneti ponudu”, izjavio je član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije iz ekipe Radničkog, Luka Pljevančić.

Ruski internacionalac, Ivan Gusarov, trenutno je vodeći strelac Superlige sa 20 golova i svakako jedna od najvećih uzdanica trenera Uroša Stevanovića.

Očekujem dobru utakmicu i nadam se da ćemo ponovo pobediti Partizan, kao što smo to uradili u Beogradu. Partizan je veliki protivnik, svaka utakmica sa njima je teška, ali i mi imamo svoje adute i verujemo u pobedu”, zaključio je Gusarov.

Ulaznice za ovaj meč su u prodaji, na info pultu zatvorenog bazena, po ceni od 150 dinara.