SportFoto: SPD Radnički

Radnički našpanovan za derbi sa Zvezdom

Autor: InfoKG
14:30 | Subota, 24 09 2022

Rukometaši Radničkog su u prve dve premijerne utakmice pokazali visok nivo igre, ali im je čini se falilo zrnce sreće da ostvare pun trijumf. Priliku da sklope sve kockice i pokažu se u svom punom sjaju i potencijalu će imati sutra na parketu hale Jezero, kada će od 17 časova ugostiti starog rivala, čije ime i renome uvek izazivaju respekt, ekipu Crvene zvezde Grundfos. 

Važno je napomenuti da u prethodne dve sezone Arkus lige, Kragujevčani imaju pozitivan skor protiv rivala iz Šumica i vode sa 3:1 u ukupnom skoru.

Nakon ispadanja iz EHF Kupa i poraza od Partizana koji nam je teško pao, imamo šansu da se vratimo na pobednički put. Dolazi nam ekipa Crvene zvezde koja kao i svake godine  pretenduje na sam vrh tabele. U prvom kolu su pokazali zavidan nivo forme, no to nas neće omesti u nameri da svojom prepoznatljivom igrom pokažemo koliko vredimo. Spremamo se dobro, vredno treniramo i nadamo se da ćemo uz pomoć naših vernih navijača ostvariti dobar rezultat i upisati prve ovosezonske bodove, najavio je derbii susret drugog kola Arkus lige, brzonogi srednji bek Radničkog Stefan Stanojev.

Početak utakmice je zakazan za 17 časova, a pravdu će deliti sudijski par Ivan Mošorinski iz Novog Sada i Aleksandar Pandžić iz Zrenjanina.

Izvor: SPD Radnički