SportFoto: SPD Radnički

Radnički silno motivisan čeka šampiona

Autor: InfoKG
11:00 | Petak, 26 11 2021

Rukometaši Radničkog u utakmici 11. kola Arkus lige odmeriće snage sa novosadskom Vojvodinom. Meč je na programu sutra od 18 časova u hali “Jezero”. 

Rukometašima Radničkog bila su dovoljna dva vezana trijumfa da se na samo korak približe ostvarenu zacrtanog cilja sa početka sezone, plasmanu u plej-of. Podigli su samopouzdanje na najviši mogući nivo i u tom raspoloženju dočekuju osmostrukog, uzastopnog šampiona, ekipu novosadske Vojvodine. U prvom susretu ovih rivala u „Slanoj bari“, Novosađani su slavili rezultatom 33:26. 

Nakon velike pobede nad Crvenom Zvezdom u Beogradu, na korak smo od prvog zacrtanog cilja za ovu godinu, a to je plej-of. Potrebna nam je još jedna pobeda da bi i matematički obezbedili prolaz. Prva šansa nam je duel sa šampionom države, gde ćemo se potruditi da prikažemo nivo igre iz prve dve trećine meča iz Novog Sada. Kao i u svaku utakmicu i u ovu ulazimo sa najvećim motivom i pokušaćemo da ostvarimo pozitivan rezultat”, izneo je očekivanja pred susret sa Vojvodinom, ubojiti bek Radničkog, Mihajlo Knežević.

U predigri ovog susreta, svoj meč zaostalog, 5. kola Prve lige Srbije za žene, odigraće rukometašice drugog tima Radničkog, koje će ugostiti ekipu GŽRK Napredak 12 od 15:30 u hali “Jezero”.       

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa obezbeđen je direktan prenos utakmice na YouTube kanalu Arkus liga

Izvor: SPD Radnički