SportFoto: FK Radnički 1923

Radonjić prvo zimsko pojačanje Radničkog 1923

Autor: InfoKG
13:00 | Ponedeljak, 03 02 2020

Napadač Nenad Radonjić (23) je prvo pojačanje Fudbalskog kluba “Radnički 1923” u zimskom prelaznom roku, koji je doskoro bio član lazarevačke Kolubare. Reč je o eksplozivnom igraču, koji se pored izuzetne brzine odlikuje fudbalskom lucidnošću i osećajem za gol, saopšeno je iz Radničkog 1923. 

Radonjić je ponikao u omladinskoj školi Fudbalskog kluba Voždovac. Iako u svom matičnom klubu nije dobio pravu šansu da pokaže svoje igračke kvalitete, ostaće zabeleženo da je za popularne “zmajeve” upisao jedan nastup u Super ligi Srbije. Fudbalski put ga je dalje vodio preko beogradskog Radničkog i IMT-a do Kolubare iz Lazarevca, člana Prve lige Srbije, za koju je u prošloj polusezoni zabeležio 18 nastupa i postigao 5 golova. 

Velika mi je čast što sam postao član Radničkog 1923, kluba sa bogatom istorijom o kome sam čuo sve najlepše. Mislim da je ekipa dosta dobra, saigrači su me lepo prihvatili i verujem da ću se brzo i lako adaptirati na novu sredinu. Zahvalio bih se ovom prilikom upravi i ljudima iz stručnog štaba Radničkog 1923 koji su uočili neke moje kvalitete i poželeli da me angažuju. Na meni je sada da ukazano poverenje opravdam na treninzima i utakmicama”, poručio je novi igrač kragujevačkog prvoligaša na svom predstavljanju. 

Radonjić je svoj debi u crvenom dresu imao na prijateljskoj utakmici sa beogradskom Lokomotivom. 

Izvor: FK Radnički 1923